afterschool adventures

Inscrieri Afterschool

Pret 425lei/luna

+8 lei/zi pentru masa

 • Oferta inscriere la activitatiile noastre:


  Dragi parinti daca sunteti prea ocupati si vreti sa ii asigurati copiluluidumneavoastra cea mai buna educatie intr-un mediu in care sa invete lucruri noi si sa se distreze, atunci ASA KIDS CENTER este locul perfect pentru el.

   

  Pentru ca ne pasa de educatia celor mici, am ales cu grija cele mai bune cadre didactice cu experienta si rabdare astfel incat princhindeii sa invete lucruri noi si sa isi dezvolte abilitatiile!Activitatiile sunt gandite astfel incat cei mici sa isi perfectioneze creativitatea si capacitatea de atentie! 

  Printre activitatiile la care pot participa cei mici sunt artele plastice- unde scopul este dezvoltareacreativitatii si imaginatiei. Limba engleza este o alta activitate benefica pentru cei mici in care vor invata sa vorbeasca si sa scrie intr-o limba cu circulatie internationala. 

  De ce sa iti inscrii copilul la After School Adventures ? Pentru ca aici invata lucruri noi, se distreaza alaturi de noi prieteni, tu ca si parinte vei fi mai linstit stiind ca cel mic este in siguranta si se dezvolta. Astfel tu vei avea mai mult timp pentru tine si pentru casa. 

  Inscrieriile au inceput deja!!! Mai sunt doar 5 locuri disponibile, deci nu rata aceasta sansa! 
  Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0728.708.712 - d-na Corina Milosavlevici) 

  Va asteptam cu drag la After School Adventures !!!